Spolu to dokážeme!

#VSETCISPOLUZATRNAVU# – Poraz s nami Koronu!

Už niekoľko týždňov preveruje našu fyzický a psychickú odolnosť súper menom COVID-19. Preveruje nás po každej stránke. Keďže milujeme hokej, rozhodli sme sa, že tohto nepríjemného súpera vyzveme na súboj. Ľad na trnavskom zimnom štadióne sme opustili 11.marca. Odvtedy trénujeme len online a uznajte, že pre hokejistov nebyť v kabíne znamená stratiť priateľov, parťákov, ale aj rivalov. Napriek tomu (a zároveň práve preto) sme sa rozhodli, že súpera COVID-19 vyzveme na veľký zápas, v ktorom sa spoliehame na spoločnú podporu NÁS všetkých! Hokej je totiž jedna veľká vášeň.

Nie inokedy, ale PRÁVE TERAZ máme šancu podporiť naše deti, kadetov, dorastencov, juniorov, A-tím, trénerov a všetkých ľudí, ktorým na hokeji v Trnave záleží.  Hodnota vstupenky na zápas, v ktorom vyzveme tím COVID – 19 je 5 euro a Vami zvolenú ľubovoľnú sumu (môžete si „zakúpiť“ ľubovoľný počet vstupeniek) nám môžete zasielať formou daru na náš nový transparentný účet SLSP číslo SK06 0900 0000 0051 6984 0323. Do poznámky pri platbe napíšte prosím Vaše meno a text DAR pre HK Trnava. A keďže spolupatričnosť ste s trnavským hokejom prejavili už mnoho razy, veríme, že na tento zápas „prídete“ s celými rodinami, priateľmi a so všetkými, čo v tomto čase chápu, že šport prežije koronu len vďaka spolupatričnosti.

 

 

Ďakujeme, že si na náš súboj s COVID-19 kúpite lístok, dva, päť. desať....a rozpošlete tento článok aj Vašim známym, priateľom a ľuďom, ktorí by nám spoločne mohli pomôcť dosiahnuť úspech v tomto náročnom boji o prežitie.  Pamätné vstupenky v elektronickej podobe, ako formu poďakovania, Vám budeme posielať mailom. Preto Vás chceme poprosiť,  po darovaní ľubovoľnej sumy nám na adresu: sekretariat@hktrnava.sk pošlite email,  do ktorého nám napíšete Vaše meno, prípadne názov účtu, sumu a dátum, kedy ste uvedenú sumu darovali, aby sme Vás vedeli identifikovať a spárovať Vašu platbu.  Vstupenku Vám pošleme práve na Vami uvedený mail. Ďakujeme Vám za všetkých ľudí, ktorí patria k trnavskému hokeju.

#VITAZITONIKDYNEVZDAVAJU#


Ďalšie články