Rozhovor s Romanom Jurákom

Roman, je to tvoj veľký návrat na miesta, kde si vyrastal. Aký máš z toho pocit?

Samozrejme teším sa, že som doma, opäť sa v Trnave buduje mladé mužstvo, ktoré verím, bude nepríjemné pre každého súpera. V Trnave sa vždy súperom hralo ťažko, tak dúfam, že to bude platiť aj túto sezónu.

Máš za sebou vynikajúce sezóny v prvej lige a krátku anabázu v extraligovom Zvolene. Je pre teba Extraliga hlavnou motiváciou?

Pozerám sa na to tak, že tie sezóny mohli byt aj lepšie, hlavne minulá sezóna bola pre mňa veľkým sklamaním, keď sme so Skalicou vypadli už v 1.kole play off... Určite by som si ešte rád zahral extraligu, každý hokejista a športovec musí pozerať vyššie. Najmladší  už nie som, ale ciele mám tie isté ako v 20-tich.

VA1sledok vyhÄ3adA!vania obrA!zkov pre dopyt jurak roman

Čo teda treba spraviť preto, aby si sa v nej natrvalo presadil?

Najprv treba dostat poriadnu šancu, ale tú si musím zaslúžiť ,a aby som si ju zaslúžil, budem musieť poctivo trénovať a hlavne sa mi musí dariť na ľade, to je najdôležitejšie.

S akým číslom ťa budeme vídať v trnavskom drese a čo by si odkázal trnavským fanúšikom?

Určite to bude moja šťastná 13, to číslo má sprevádza veľkú časť mojej kariéry, takže meniť určite nebudem :-)  Bol by som rád, keby ľudia v Trnave dali hokeju šancu, prišli a zistili , že aj v Trnave sa hrá dobrý hokej??

VA1sledok vyhÄ3adA!vania obrA!zkov pre dopyt jurak roman