Veľká Vianočná súťaž je tu!

VEĽKÁ VIANOČNÁ SÚŤAŽ JE TU! 

Gladiátori tu pre Vás majú vynikajúcu príležitosť ostať aktívnym fanúšikom aj počas ťažkých Covid časov, ba čo viac, prinášame Vám možnosť hrať s nami o exkluzívne vecné ceny. " Počas posledných dvoch rokov bolo naším trendom priniesť každú sezónu niečo nové. V tejto sezóne to bude možnosť sledovať zápasy našich gladiátorov naživo prostredníctvom LIVE STREAMU na našom facebooku a predovšetkým na našom youtube kanáli. Pritom sa snažíme o čo najvyššiu kvalitu streamu a zároveň chceme aby ľudia boli aktívni a pravideľne sa zapájali a podporovali klub aj v týchto ťažkých časoch. Ako odmenu za vernosť zároveň dávame možnosť vyhrať naozaj pekné ceny. Spájame tak viacero vecí, jednak fanúšikovia uvidia naše zápasy, rovnako tak majú možnosť podporiť svoj klub a pritom vyhrať pekné ceny. Je to jednoduchý win-win koncept."  povedal pre náš web Michal Dubovan, marketingový menežér spoločnosti ŽOLÍCI, ktorá marketing nášho klubu spravuje. 

SLEDUJ, FANDI, VYHRAJ! ?? ?? ??

Sledujte LIVE prenosy stretnutí Slovenskej hokejovej ligy HK Gladiators Trnava buď  na Facebook-u alebo našom Youtube kanáli.

Podporte Gladiátorov zakúpením virtuálnej vstupenky s dobrovoľným vstupným ( v minimálnej hodnote 2€) na náš účet SK06 0900 0000 0051 6984 0323 a budete automaticky v hre o super ceny v našej Vianočnej súťaži. Hlavnou cenou sú pánske a dámske hodinky značky TISSOT v hodnote viac ako 300 EUR. Výhercov vyžrebujeme 23.12.2020!

Tissot