Výmena trénerov v Trnave, post hlavného preberie Martin Baran.

České trénerské duo v Trnave skončilo. 

Od nedele 31.1.2021 povedie trnavských gladiátorov nová trénerská trojica Martin Baran s asistentmi Rudolfom Mackom a Romanom Strakom.

Pre Martina Barana je to prvá trénerská pozícia pri tíme mužov. V osobe všetkých troch sa však nejedná o tváre našim farbám neznáme.

"Bari" je dlhoročným gladiátorom, v Trnave s hokejom začínal a jeho veľmi sľubnú kariéru pribrzdili zranenia. V juniorskom hokeji obliekol napríklad aj dres českých Karlových Varov, Slovenskú hokejovú Extraligu okúsil v sezóne 2009-2010 v Nitre. Napokon sa mu stalo osudným vážne zranenie kolena. Vydal sa teda na trénerskú dráhu a v minulých sezónach úspešne viedol naše mládežnícke tímy. V novej pozícií mu prajeme veľa šťastia a trpezlivej práce.  

Rudolf Macko je s Gladiátormi priam zrastený, veď v klube pôsobí už roky a podieľal sa na výchove a rozvoji mnohých hráčov a stál pri klube vždy, v dobrom aj v zlom.. Roman Straka je skúsený tréner, ktorý svoje stopy zanecháva najmä v mládeži gladiátorov, kde odvádza výbornú prácu. 

Adriana Hosťovecká k tomuto kroku dodala:"Obom trénerom sme sa poďakovali za odvedenú prácu v Trnave. Vzniknutý stav sme analyzovali zo všetkých strán. Káder sme postupne dopĺňali, ale napriek tomu sa to nezlepšilo. Preto sme sa rozhodli dostať do tímu nový impulz takouto formou. Pevne veríme, že tento krok mužstvo opätovne naštartuje,"

Tešíme sa na nové výzvy a všetkým trom prajeme veľa zdravia a športových úspechov!