JOJ SP: Vlci Žilina boli nad naše sily + hlasy trénerov

V prvom zápase pohára JOJ sme nestačili na Žilinu. Naši chlapci dokázali otočiť dej zápasu z 0-2 na sľubných 3-2 v tretej tretine, no hostia šnúrou 4 gólov zápas definitívne rozhodli na svoju stranu. 

HK Gladiators Trnava- Vlci Žilina 3-6 ( 0-2, 2-0, 1-4 )

Naše góly: 1-2 Miklík ( Schmidt ), 2-2 Kukumberg ( Maarnela, Miklík ), 3-2 Miklík ( Schmidt, Kukumberg ) 

Hlasy trénerov: 

Tréner HK Gladiators Trnava, Martin Baran:

Myslím si, že spravodlivé víťazstvo pre hostí.  Som rád, že prišla Žilina. Aj keď neprišli v plnej sile, jasne ukázali, že tá ich rýchlosť je úplne inde ako u iných tímov. Začali sme vlažne, súper sa dostal do vedenia 2:0 a nejak sme tú tretinu už prežili. V druhej tretine sme zlepšili pohyb a zápas sme dokázali vyrovnať. Verili sme si aj v tretej tretine, keď sme dali gól na 3:2, ale potom po hrubých individuálnych chybách sme dostali tri góly a súper už prebral iniciatívu a jasne to vyhral. Súper bol dve a pol tretiny lepší, najmä v osobných súbojoch. To bol najväčší dôvod, prečo sme prehrali - boli sme slabší v osobných súbojoch, hlavne pred svojou bránou. 

Tréner Vlci Žilina, Jarrod Skalde:

Je toho veľa, čo sa mi páčilo na našej hre. Páčila sa mi prvá tretina, dobre sme nastúpili, diktovali tempo a dali dva góly. Druhá tretina nám ušla, domáci pritvrdili a vyrovnali. Ale v tretej tretine sme sa vrátili k jednoduchej hre a zvíťazili. Musíme sa poučiť z chýb, ktoré sme spravili v druhej tretine, ale inak som s výsledkom a výkonom spokojný.

Klikni sem pre kúpu permanentky na sezónu 2022/2023