Hokejový klub Trnava vs. HK Skalica, s.r.o.

2:6
(1:0, 1:3, 0:3)
11. kolo, Číslo zápasu 555 ZŠ Trnava 225 divákov

Proti Skalici sme napriek vedeniu víťazstvo nezopakovali

HK Gladiators Trnava vs. HK Skalica 2:6 (1:0, 1:3, 0:3)

Góly: 4:10 Jurák (Hrbáčik, Mihalko); 38:55 Jurák (Kamenický) - 23:29 Andrisík (Štumpf, Škápik); 25:30 Andrisík (Škápik); 37:35 Pulščák(Mikula, Trenčan); 50:00 Štumpf(Škápik); 54:17 Okoličány(Andrisík); 57:49 Horváth(Škápik)

Trnava: Brucháč (Bartozel) - Vidovič, Schmidt, Mihalko, Mrázik, Klein, Burian - Klučiar, Hrbáčik, Jurák, Kamenický, Beták, Ševčík, Bobál, Lindeman, Mrava, Hudec, Olša, Marguš

Skalica: Ovečka(Trutt) - Horváth, Škápik, Mikéska, Janík, Hohl, Fereta, Moritz, Hílek - Okoličány, Stumpf, Mikula, Trenčan, Pulščák, Andrisík, Trnka, Dvonč, Kotzman, Koziot, Ivičič, Derkin

Priebeh zápasu

Do zápasu vstúpili opäť aktívnejšie domáci. Po troch minútach hry mal sľubnú šancu Beták no nedokázal skórovať. O minútu neskôr sa však už náš najproduktívnejší hráč nemýlil a Trnava viedla 1:0. Hostia si aktívnou hrou vypracovali viaceré šance no brankár Brucháč bol v prvej tretine proti.

Hostia vstúpili do druhej tretiny veľmi aktívne keď si už po minúte hry vypracovali presilovú hru, dokázali ju využiť zásluhou Andrisika, 1:1. Hostí prvý gól nakopol a o dve minúty na to dokázali skórovať opäť zásluhou Andrísika, 1:2. Gladiátori si vypracovali vaiaceré sľubné šance, no skórovať sa im nedarilo. V tridsiatejsiedmej minúte poslal hostí už do dvogólového vedenia Pulščák. Následne sa nám podarilo znížiť, a to o zásluhou Romana Juráka, 2:3. To bol však z našej strany posledný presný zásah.

V tretej tretine strieľali góly už len Skaličania. Na 2:4 dával Štumpf. Piaty gól hostí vsietil Okoličány a na konečných 2:6 upravil Horváth. Aj napriek dobrému úvodu naši Gladiátori opäť nesiahli na body a v tabuľke ostávajú na desiatej priečke. Pred sebou majú však stále dostatok zápasov na zabojovanie o postupové priečky a budú pritom potrebovať aj vašu pomoc!

Vidíme sa opäť na Trnavskom zimáku.

Fotogaleria